Livrare
Expedierea standard a produselor se face prin curier rapid (Fan Courier,GLS,CARGUS)
Comenzile cu o valoare mai mare de 200 de lei beneficiaza de transport gratuit.
Taxa de livrare este de  15 RON pentru comenzile sub 200 de lei.
De regula timpul de livrare este de 1 zi lucratoare dupa expedierea coletului, dar sunt situatii in care acesta se poate prelungi pana la 2-3 zile lucratoare. Comenzile plasate pana la ora 13 sunt expediate in aceeasi zi pentru ca timpul tau de asteptare sa fie cat mai scurt. Daca e ceva urgent contacteaza-ne si incercam sa gasim solutii.
Curierul va face livrarea intre orele 9-17 (te rugam sa lasi o adresa la care sa poti fi gasit, fie adresa de acasa fie pe cea de la serviciu)
Taxele de livrare sunt trecute pe factura, nu vei avea de achitat nici o alta taxa suplimentara catre curier
In perioada zilelelor de sarbatoare legala, livrarea se va face conform programului specificat de firma de curierat.
Fan Courier livreaza si in zilele de sambata contra unei taxe suplimentare de 6 lei. Daca doriti livrarea coletului sambata va rugam sa ne contactati.
Pentru localitatile care nu se afla in aria de acoperire Fan Courier se percepe o taxa de 1 lei TVA inclus/km suplimentar.Lista localitatilor aflate in aria de acoperire Fan Courier se afla aici : https://www.fancourier.ro/wp-content/uploads/2017/08/locatiiFAN.pdf
Plata
Poti achita contravaloarea cumparaturilor tale prin urmatoarele moduri:
Cu cardul
Ramburs (plata in numerar, la curier, in momentul primirii coletului)
Transfer bancar
 
 
Plata cu cardul nu presupune absolut niciun comision pentru tine, iar tranzactia se realizeaza in conditii de maxima securitate, garantata de platforma 3D Secure, intermediata de iPay BT, un produs al Băncii Transilvania.  
Plata cu cardul prin iPay BT nu necesita crearea unui cont special, doar introducerea datelor de pe card.
Plata prin transfer bancar – dupa lansarea comenzii cu optiunea platii prin transfer bancar, te vom contacta in cel mai scurt timp pentru ati furniza toate detaliile necesare efectuarii platii.Iti vom livra comanda dupa validarea platii.
Cat despre securitatea platii nu e cazul sa iti faci griji, iPay BT este un procesator de plati folosit cu incredere de sute de mii de clienti.

BACK TO TOP