NATUREFAN   respecta prevederile Ordonantei de urgenta nr 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor la distanta, ce confera cumparatorului dreptul ca in termen de 14 zile de la primirea tuturor produselor cumparate, sa le returneze, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.
Daca doresti sa returnezi un produs achizitionat de pe www.naturefan.ro te rugam sa urmezi umatorii pasi:
Exprima-ti dorinta de returnare a produsului (care trebuie sa se incadreze in standardele mentionate mai jos) printr-un e-mail …………………………………………, in care trebuie specificat numarul comenzii, numele complet si numarul de contact, daca se doreste inlocuirea produsului sau returnarea contravalorii. In cazul in care doresti sa primesti contravaloarea produsului, te rugam sa ne trimiti un cont IBAN in lei pentru returnarea sumei.
Produsele pot fi returnate cu ajutorul curierului, caz in care dumneavoastra veti suporta integral costul transportului. Coletele trimise cu plata catre NATUREFAN , fara un acord prealabil, vor fi refuzate.
Coletul va contine produsul pe care doresti sa il returnezi in ambalajul original , ambalat corespunzator , pentru a nu se deteriora pe parcursul transportului, intr-o cutie inchisa cu banda adeziva. De asemenea, te rugam sa returnezi produsul impreuna cu documentele insotitoare.
Nu se accepta retururi efectuate prin Posta Romana sau Prioripost!
Coletul va fi expediat catre NATUREFAN SRL, SAT BORUMLACA NR.95/A, SUPLACU DE BARCAU , JUD. BIHOR.
Odata ajuns la noi, departamentul specializat va face receptia cantitativa si calitativa a produsului returnat, pas atent supravegheat si monitorizat. Daca produsul returnat nu indeplineste criteriile de mai sus, el iti va fi reexpediat, costul transportului fiind in sarcina clientului.
In cazul in care produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca nou, NATUREFAN SRL isi rezerva dreptul de a retine o parte din suma ce urmeaza a fi returnata in scopul de a readuce produsul in starea initiala – daca este posibil – sau pentru a acoperi diferenta rezultata din vanzarea produsului respectiv ca second-hand. Daca produsul nu mai poate fi vandut sub nici o forma, returul poate fi refuzat. In cazul in care clientul prefera reexpedierea produsului, aceasta se va face pe cheltuiala sa. In cazul in care produsul returnat a beneficiat de transport gratuit, din suma de returnat se va scadea si costul expedierii coletului.
Costurile de transport pentru returnarea coletului sunt in suma de 30 de lei TVA inclus si vor fi suportate de catre client, daca produsul a beneficiat de livrare gratuita.
Daca livrarea initiala a fost suportata de catre client, din suma de returnat se vor retine 15 lei pentru transportul retur al coletului. Banii vor fi returnati in maxim 14 zile lucratoare de la data primirii returului si a datelor contului. Banii se vor returna in contul bancar pe care il pune la dispozitie cumparatorul.
Odata indeplinite conditiile de retur, in cazul in care se doreste rambursarea sumei, banii vor fi virati in contul specificat in mail-ul de retur urmand ca banii sa fie vizibili in cont in maxim 14 zile calendaristice din momentul in care produsul ajunge fizic la depozit. In cazul in care doresti inlocuirea produsului, iar acesta indeplineste coditiile de retur, te vom contacta in cel mai scurt timp in vederea inlocuirii si expedierii noului produs. Costul transportului pentru expedierea produsului dorit este in sarcina ta, daca comanda nu indeplineste conditiile de valoare pentru a beneficia de transportul gratuit.

BACK TO TOP